Semesterstängt 2024 15 juli - 4 augusti (v29-32) Ha en skön sommar! Kontakta oss

Prototyp & Produktutveckling

Proton Engineering levererar högkvalitativa detaljer till automotive och verkstadsindustrin. Med vår tekniska kompetens inom rördetaljer tillsammans med hög servicegrad hjälper vi dig att förverkliga din skiss till färdig produkt.

Från dröm till verklighet

Allt startar med en idé. En dröm om att skapa en produkt som ännu inte existerar, men som du vill förverkliga. Det är här Proton Engineering kommer in i bilden. Att förverkliga en tanke från skiss till färdig produkt kan ibland vara en komplex process – men våra erfarna medarbetare har kunskapen som krävs för att hjälpa dig.

Vårt mål är att alltid tillverka produkten så nära din dröm vi kan. Vi finns med hela vägen som ett bollplank och anpassar och justerar det som behövs för att möjliggöra din idé till en produkt som fungerar effektivt. Tillsammans med dig diskuterar vi potentiella lösningar utifrån din skiss och säkerställer att vi skapar en prototyp som uppfyller dina krav och behov.

Ingen dröm är för stor

Med vår moderna och högteknologiska utrustning kan vi tillverka det mesta. Vi använder oss av 3D-CAD med möjlighet att göra FEM-analyser och utför optisk mätning med hög precision, samt kvalitetssäkrar produktionen löpande. Vi har även ett renhetslaboratorium och koordinatmätmaskin på plats. Tillsammans med våra medarbetares kompetens har du allt som behövs för att få din idé förverkligad – och vi ser till att produkten är möjlig att serietillverka till rätt kostnad.

Vi hjälper dig gärna

Har du en idé som du vill förverkliga, eller funderar du på om det ens är möjligt att utföra? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att se över vad som krävs för att ta din dröm till verklighet. Våra tekniker kommer göra allt vi kan för att förverkliga din idé och i samarbete med dig säkerställa att det fungerar i praktiken.

Varmt välkommen att ta din dröm till verklighet med Proton Engineering.

Kontakta oss